Case study –

Global medical technology company that develops innovative solutions to deliver care and improves the lives of millions of patients worldwide.

  • Location Pymble, NSW
  • Size 1,250 sqm

The challenge

The client wanted to create a workspace that reflected their company values & vision to become ‘excellence for life in everything we do’. Their previous space did not reflect this vision & restricted productivity through its traditional layout.

 

The solution

Through extensive collaboration with the client and their management team, our design team were able to create a flagship office space that reflected the organisations’ vision of quality & excellence.

The new space not only incorporates innovation hubs & maximises natural light for all staff, but was built within a tight 7 week timeframe to ensure minimal downtime for staff working offsite.

Like what you see?

Let us call you.

More of our work

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

X
X