Case study –

Cloud-managed IT company headquartered in San Francisco, California.

  • Location Sydney, NSW
  • Size 1,500 sqm

The challenge

  • Create a space which blended both their San Fransisco roots and Sydney base.
  • Build a sense of community culture & inclusion.
  • Address their lack of appropriate meeting rooms and collaboration spaces.

 

The solution

  • The two cities were integrated by way of colour scheme and design. The overall palette of natural tones reflected Sydney’s fresh air, greenery and sunshine; while the angular formation of workstations reflected the zigzag typologies in the roof lines of San Francisco’s painted ladies.
  • A fully functioning commercial kitchen was designed to allow for cooking meals for all staff and functions.
  • A sense of community was enhanced by providing spaces that bring people together, such as the coffee machine, and the tiered seating built for the purpose of the monthly dial-in with San Francisco.
  • Axiom provided multiple space solutions whereby meetings could spill into the breakout thus doing double duty.

Like what you see?

Let us call you.

More of our work

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

X
X